Suunnitelmat

Suunnitteilla Aavatuulen E-pentue keväälle/kesälle 2022!

Suunnitelman kuvallinen sukutaulu: saluki breedarchive Kyzyl x Xuban

Molemmat vanhemmat juoksevat hienosti maastoa ja emä myös rataa. Toivonkin pennuille juoksuharrastuksista kiinnostuneita koteja, mutta muutkin huomioidaan.
Xubanin juoksu on jo alkanut, joten toivomme mutkattoman luonteen omaavia harrastuskavereita syntyväksi kesän kynnyksellä.

Isä: Penktas Elementas Desert Kyzyl Kum ”Kyzyl”

Kyzyl on Liettualainen nuori mies, jolla on aivan hurmaava avoin luonne. Kyzyl ja useat pentusisarensa ovat kisanneet maastossa ottaen osaa mm viimevuoden EM-maastoihin.

Kyzylin sydän on ultrattu terveeksi 19.2.2022
Myös silmät on tutkittu terveiksi 19.2.2022
Kilpirauhasarvot tarkistettu 16.2.2022 ja normaalit.

Emä: Xuban Von Iransamin ”Xuban”

Xuban muutti Saksasta Suomeen vasta kesällä 2021 ja on ehtinyt kisata vain muutamia kisalähtöjä täällä. Tulokset ovat olleet kuitenkin varsin hyviä.
Maastokokeita on alla nyt kaksi, joista molemmista serti ja radalla ennätykset on 280m -19,04s ja 480m -32,76s. Radaltakin nyt kaksi KV-aikaa.

Xubanin silmät on tutkittu terveiksi 19.8.2021
Sydänultra 22.8.2021 – ok
Kilpirauhasarvot on tarkistettu 26.1.2022
NCL-testi tehdään vielä ennen astutusta.

Kuva: Sakari Lampola

Mikäli kiinnostuit niin kerrothan yhteydenotossasi mahdollisimman laajasti millainen koti sinulla olisi tarjota pennulle (perhe, asumismuoto, muut eläimet, aiempi koirakokemus/salukikokemus, ja omat toiveet/odotukset tulevilta vuosilta mahdollisen uuden perheenjäsenen kanssa sekä tietysti kumman sukupuolen edustajaa toivot).
Yhteydenotot ensisijaisesti [email protected]